You are here

Oi niitä aikoja -konsertti

Kyläyhdistys järjestää yhdessä Viihdeohjelmat Oy:n kanssa sunnuntaina 31.3.2019 klo 17:00 Oi niitä aikoja -konsertin Honkalassa Honkajoella.

Konsertissa muistellaan neljän upean laulajan uraa ja heidän laulujaan: Annikki Tähti, Carola, Erkki Junkkarinen ja Tapio Rautavaara. Solisteina konsertissa esiintyvät Tarja Lunnas, Teuvo Oinas, Katja Karisukki ja J. Eskelinen. Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri.

Upea iskelmäartisti Tarja Lunnas on vuoden 1989 tangoprinsessa. Tarjan uralle on kertynyt listahittejä, mm. "Seine", "Pariisin kuu" ja "Pohjantähti", useita albumeja, kultalevy ja Iskelmä Finlandia -ehdokkuus. Tarja on ollut mukana Syksyn Sävelessä ja Suomen Euroviisukarsinnoissa.

Katja Karisukki on ypäjäläinen laulaja ja lauluntekijä. Hän menestyi Laila ja Olavi -laulukilpailussa Vääksyssä syksyllä 2018 ja voitti yleissarjan naisten sarjan. Lisäksi hän on voittanut myös Somero soikoon -laulukilpailun 2012. Hänen iloinen esiintyminen ja äänensä on valloittanut monen kuulijan sydämen.

Teuvo Oinas aloitti laulajan uransa jo 1960-luvulla – polte musiikin pariin oli kova ja tango oli pikkupojasta asti Teuvolle “se juttu”. Seinäjoen Tangomarkkinoilla saatu tangokuningas 1986 -titteli antoi lopulta hyvät mahdollisuudet keskittyä laulamiseen. Laulukilpailun voitto ja musiikin parissa tehty työ onkin muovannut Teuvon suosituksi esiintyjäksi huvipaikoilla. Teuvo on palkittu mm. Suomen parhaana tanssisolistina 2005.

J. Eskelinen on Tuusulasta kotoisin iskelmälaulaja ja lauluntekijä. Hän on suurten tunteiden tulkki, laulanut itsensä suomalaisten sydämiin niin konserteissa kuin levyillä sekä tanssipaikoilla. Hän on kaksi kertaa voittanut paikallisradioiden kuukauden levypalkinnon.

Kesto: 2 tuntia 15 min, sis. väliajan. Liput: ennakkoon 28 €, ovelta 30 €, ryhmät 25 € (10 hlöä ja yli). Tiedustelut ja varaukset puhelimitse numerosta 050 361 7870 (mielellään klo 9–15) tai sähköpostitse osoitteesta: marjo.lahteenmaki(at)dnainternet.net tai kyläyhdistyksen hallituksen jäseniltä.