You are here

PIKApesu solmi yhteistyösopimuksen

Lahtisen Pikapesu Kankaanpään Rauhankadulta ja Pesupallon MM 2013 -kisaorganisaatio ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen arvon osapuolet jättävät salaisuudeksi, mutta kisaorganisaation satsauksista päätellen kyseessä lienee Suomen Jääkiekkoliiton ja Samsungin luomaa yhteistyömallia noudatteleva, merkittävä sponsorointisopimus. Sen verran osapuolet paljastavat, että kyseinen sopimus kattaa vuoden 2013 MM-kisat alusta loppuun. Erityisesti näkyvyyttä sponsorille tarjoaa nimikkokisa PIKApesu ja sen pitkä harjoittelujakso sekä kiihkeä PIKApesuFINAALI.

"Lahtisen Pikapesu on aloittanut toimintansa 1990 ja muuttui osakeyhtiöksi 2012. Toimipaikkoja on Porissa ja Kankaanpäässä. Tarjonta kattaa kokonaisvaltaisesti kaikki pesula-alan palvelut vesipesusta kemialliseen pesuun. Yrityksen tavoitteena on tuottaa laadukasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan, asiakasta, ympäristöä ja yhteiskunnallisia velvoitteita kunnioittaen", esittelee kisaorganisaatio uusimman yhteistyökumppaninsa.