You are here

MM-kisoihin PIKApesumahdollisuus!

Yleisön pyynnöstä Pesupalloilun MM-kisoihin lisättiin uusi laji - PIKApesu! PIKApesu soveltuu kaikille, jota ujostelevat varsinaista pesupalloilukilpailua. Tosin PIKApesussa ei pyykkäri ehdi kokea kuin tuulahduksen oikean pesuohjelman lämmöstä. PIKApesussa on vain yksi sarja. Siis värilliset ja valkoiset sopivat tässäkin samaan ohjelmaan!

Nimensä mukaisesti PIKApesu on todella pikainen. Se kestää vain 60 sekuntia - joka on arviolta noin yksi minuutti. Tapahtuma on niin nopea, että linkousvaihe jätetään pois ja välinevalikoimaa on myös vähennetty. Varsinaisen pesupalloilun välineistä - Pyykki-Maija ja Pesupallo - on toinen siis jätettävä sivuun.

PIKApesu on niin nopea, että sen aikana ei ehdi korjata tyylivirheitä. Ennalta harjoittelu on siis tarpeen. Harjoittelualue määräytyy sään mukaan. Se lienee ainakin lapsille varatulla alueella. Vaikka harjoittelu on ilmaista, liiallista harjoittelua kannattaa kuitenkin välttää. Se saattaa johtaa ylikuntoon ja pyykin haalistumiseen.

Harjoittelun perusteella PIKApesun mustat hevoset voivat varata itselleen PIKApesuvuoron. PIKApesut alkavat ohjelman mukaan, kun harjoitteluaikaa on riittävästi annettu ja pesuohjelmaan on tarpeeksi osallistujia. Alle kahdella pyykkärillä PIKApesusta ei saada kilpailua aikaan, mutta ohjelma toteutuu. Vähemmällä kuin yhdellä osallistujalla PIKApesuohjelma peruutetaan ja siinä tapauksessa ilmoittautumismaksut palautetaan lyhentämättöminä laillisine korkoineen.

Jaa palkinnot? Tottakai! PIKApesussa on vain yksi sarja, yksi väline, yksi minuutti, yksi suoritus - ja yksi palkinto! Kaikki tämä vain yleisön pyynnöstä. Voittaja voi siis kiitellä yleisöä, jos palkintonsa kantamiselta pystyy!

Tarkemmin asia paljastuu MM-kisoissa tai näiltä sivuilta kohdasta Pesupalloilu - heti kun lajille on keksitty säännöt.

HUOM! HUOM! HUOM!    Veden pehmentämiseen käytetty fosfaatti on kielletty EU:n alueella myytävissä pyykinpesuaineissa ensimmäinen heinäkuuta 2013 alkaen. Pesupalloilun MM-kisoissa sana fosfaatti lasketaan siis kirosanoihin. Jos sanaa on pakko käyttää, se korvataan käyttämällä ilmaisua "f-sana".