You are here

Pesupalloiluvälineitä

Välineurheilua se on pesupalloilukin. Se saattaisi olla jopa tekstiiliurheilua, mutta sen välttämiseksi lajista on karsittu tekstiilit pois. EI! Ei siis kilpailijoilta! Itse asiassa on karsittu myös vesi pois, eli kuivapyykkiä se on. Joka taas ei mikään uusi keksintö. Ja kun pyykkipaikan ohi virtaavaa Pukanluomaan laskevaa Myllyojaa halutaan suojella, ei fosfaattejakaan sallita. Pulverit voi siis jättää kotiin. Eli mitä jää jäljelle? Ei oikeastaan muuta kuin pesukone ja pesupallo. Niin, ja pesuohjeet!

 

Pesukone

Pesupalloilukilpailussa pesuvuorolla jokainen kilpailija käyttää tätä pesukonetta. Kannattaa tulla jo pelkästään tämän takia. Paikalla selviää tarkemmin mikä laite loppujen lopuksi on kyseessä.

Pesupallo

Tämä kodinkone saattaa olla jo jollekin kilpailijalle ennestään tuttu. Sellainen pyykkäri saattaa saada lievän edun kanssapyykkääviin nähden.

Yllä kuvattujen hienomekaanisten värkkien lisäksi pelikentällä on mm. pyykkkipoikia. Jury miettii vielä uskaltaako protestien pelossa käyttää tuota nimeä. Vaihtoehtoisesti näitä lisälaitteita saatetaan kutsua vaikka pyykkihenkilöiksi tai pyykkilapsiksi.