You are here

Pesupalloilun MM-kisat lähestyy

13.7.2013 ratkotaan pesupalloilun viralliset maailmanmestaruudet Santaskylän kylätalolla. Järjestelyt ovat alkuvaiheessa, mutta jo nyt kannattaa varata tämä päivä (tai koko viikonloppu) kalenteriin aamusta iltaan. Pesupalloilun avausheitto tapahtuu klo 13:00 ja viimeinen heitto, kun 17:30 mennessä pesuvuoron lunastaneet ovat pallonsa heittäneet. Pesupalloilun säännöt löytyvät esim. tästä. Voit jo alkaa harkita, kenet haastat erään pesupalloa. Hinnasto löytyy - kohdasta Hinnasto. Ja kaiva vintiltä esiin mummon pyykkihuivi, sillä voi voittaa tyylisarjan!

Päivän ohjelmassa on muutakin hauskaa. Kahviossa on tarjolla suolaista ja makeaa, letunpaistaja on lupautunut paikalle ja mikä olisi kesätapahtuma ilman makkaraa.

Ilta huipentuu jälkipyykin, kisatanssien tai muun vaan pyörähtelyn merkeissä Puntarikosken Paviljongilla.

Seuraa tätä sivustoa, Facebookia ja puskaradiota, niin et jää tapahtumasta paitsi.

Kisoista julkaistaan myös Kisajulkaisu/käsiohjelma. Ilmoitusmyynti julkaisuun on alkanut. Ota yhteyttä kyläyhdistyksen sihteeri Marjo Lähteenmäkeen ja saat yrityksen tai yhteisön näkyviin MM-kisojen virallisessa käsiohjelmassa. Häneltä saa myös muuta tietoa tapahtumasta.

Comments

Riitaa angry ei saa haastaa, mutta pesupallomatsiin kyllä smiley. Haaste on vapaamuotoinen ja ottelu pelataan varsinaisella peli- siis pesuajalla, jos on tilaa. Muuten ne jäävät iltaan. Mutta hyvä havainto enlightened, että tarkennetaan asiaa. Lisätään siis sivu, jossa haasteita julkaistaan. Haasteet voi lähettää osoitteeseen pesupallo(at)santaskyla.net julkaistavaksi pesupalloilusivuilla.